Föreläsningar

Föreläsningar för ökad motivation, hälsa och konkurrenskraft

klocka format 3 2
sallad 1 format 3 2

Investera i det viktigaste ni har – din personal!

Samtalsrummet utför inspirerande föreläsningar utifrån KBT kring livsstil och hälsa.  Vi erbjuder föreläsningar som grundar sig i kognitiv terapi, för att skapa de allra bästa förutsättningar att hjälpa människor lösa sina problem, må bättre och leva livet.

För oss är det viktigt att tillgodose dina behov och önskemål som kund, därför skräddarsyr vi föreläsningar. Kontakta oss för förslag och offert. Nedan följer några förslag på olika teman.

Du blir vad du tänker

Samtalsrummets föreläsning med syfte att höja sin egen motivation och lära sig se över hindren. Vad vill jag uppnå? Fokuserar jag på rätt saker? Vilka tankar stoppar mig? En inspirerade föreläsning om hur vi blir medvetna om våra tankefällor och hur vi kan öka våra möjligheter. Men rätt inställning och attityd kan du nå dina mål.

Lär dig koppla av när det blir stressigt

En föreläsning om stressens funktion i kroppen. Frågor vi diskuterar är. Vad är bra och dålig stress? Vilka friskfaktorer kan hjälpa oss att hantera stressen? Hur ska jag hantera min stressade arbetssituation med hälsan i behåll?

Visst kan jag äta allt – men inte alltid

En föreläsning om kost och dess myter, om olika dieter och om att gå ner i vikt utan att banta. En intressant föreläsning om kost utan pekpinnar på vad man får och inte får äta. Vi lyfter fram orsaker som påverkar oss negativt och som kan bli fällor för oss själva och vår kosthållning.

Tid: ca 1 tim/ föreläsning

Pris: Begär offert!

Välkommen att höra av er!

Föreläsningar för ökad motivation, hälsa och konkurrenskraft