Bor du långt bort? Har du ingen möjlighet att ta dig till oss? Är du rädd för smittor? Då kan du vara lugn, vi löser problemet och kan hjälpa dig ändå!

Onlineterapi växer snabbt och är en stor möjlighet för många att kunna ta hjälp till ett bättre mående trots att man inte kan ta sig till mottagningen.

Terapi via Facetime/Skype påminner mycket om traditionell terapi förutom att vi ser varandra via en skärm. Tiden som du får är den samma som ett fysiskt möte. Online terapi är bra för den som har det svårt att ta sig mottagningen samt ett komplement till fysiska möten.

Så här gör du:

Kontakt

För att boka ett onlinesamtal ringer du till Samtalsrummet på 0735-00 92 99, lämna ett meddelande om vi inte svarar så hör vi av oss så snart vi kan. Eller maila till marika@samtalsrummetuddevalla.se så återkommer vi så snart vi kan och kommer överens om en tid.

Betalning

Minst 10 minuter innan avtalad tid ska du betala samtalet via swish. Vid bokningen får man ett sms/mail med swishnr och kostnaden för onlinesamtalet. När betalningen är gjord ringer vi upp dig på avtalad tid. Video eller telefonsamtal tar 45 min.

Samtal

På din angivna tid ringer vi upp dig via Facetime/Skype eller telefonsamtal beroende på vad vi kommit överens om.

Vid telefonterapi ringer vi till din telefon och har ett vanligt telefonsamtal, men om du vill ha ett videosamtal har vi det via FaceTime eller Skype. Om du väljer Skype måste du ladda ner detta och skapa ett Skypekonto om du inte redan har gjort det. Det är gratis och enkelt att införskaffa. Skype har inte någon minutavgift så länge som du ringer till andra Skypekonton. När du skapar ett Skypekonto får du information om hur du använder Skype.

Avbokningsregler

Samma avbokningsregler gäller för onlinesamtal som för traditionella samtal. Det vill säga avbokning senare än 24 tim debiteras hel timpenning.